ISO 21621:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٣ نوفمبر ٢٠٢١

Tourism and related services — Traditional restaurants — Visual aspects, decoration and services

ملفات الوثيقة ISO 21621:2021

الإنجليزية 18 صفحات
الإصدار الحالي
43.82 OMR

مجال الوثيقة ISO 21621:2021

This document establishes requirements and recommendations related to the environment and the service provision of traditional restaurants, which belong to a specific cuisine and custom of a specific country or area.

This document specifies physical features of traditional restaurants (visual specifications for buildings, furniture and decoration), elements related to the specific cuisine and customs of serving food as well as staff requirements (clothing, behaviour, language) that affect the traditional style and quality of the service.

Requirements related to the technical characteristics of the buildings and general requirements of preparation and cooking in the kitchen and other back office spaces are not included in this document.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

GSO 8:2024
 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO ASTM D2532:2024
ASTM D2532:22 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO 11212:2024
 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO ISO 349:2024
ISO 349:2020 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية